Átlagos tápérték |
100 g porban |
Energia |
1434 kJ (350 kcal) |
Zsír |
0 g |
amelyből telített zsírsavak |
0 g |
Szénhidrát |
83 g |
amelyből cukrok |
0 g |
Fehérje |
0,5 g |
Só |
0,1 g |
Fenilalanin |
0,07 g |
Összetevők: kukoricakeményítő; állományjavító: (xantán gumi); eper poraroma, mesterséges színezőanyag: eper piros.
Minőség megőrzési idő (nap, hónap, év): a címke alján jelzett időpontig.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó.
Felhasználási útmutató: két púpozott evőkanál pudingporhoz (40 g) ízlés szerint cukrot feloldunk néhány kanál hideg tejben. Ezt a keveréket hozzáadjuk 0,5 l felmelegített tejhez és állandó keverés mellett készre főzzük, majd még melegen vizezett formákba öntjük. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük. PKU-s és vesebetegek alacsony fehérje- és fenilalanin tartalmú tejpótló folyadékkal készítsék el a pudingot!
Nettó tömeg: 250 g