Átlagos tápérték |
100 g porban |
Energia: |
1489 kJ (352 kcal) |
Zsír: |
3,2 g |
amelyből telített zsírsavak |
2 g |
Szénhidrát: |
75 g |
amelyből cukrok |
0,1 g |
Fehérje: |
3,3 g |
Só: |
0 g |
Összetevők: kukoricakeményítő; kakaópor (14%), sűrítőanyag: (xantán gumi), kristály vanillin.
Minőség megőrzési idő (nap, hónap, év): a címke alján jelzett időpontig.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó.
Felhasználási útmutató: két púpozott evőkanál pudingport (40 g) ízlés szerint cukorral kevés hideg tejben elkeverünk.0,5 l tejet felmelegítünk, beleöntjük az előzőek szerint feloldott pudingport, majd állandó keverés mellett felforraljuk. Addig főzzük, amíg a kellő sűrűséget el nem érjük. A kész pudingot vizezett formába öntjük és hagyjuk kihűlni. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük.
Nettó tömeg: 250 g