Átlagos tápérték |
100 g porban |
Energia |
1573 kJ (370 kcal) |
Zsír |
1,1 g |
amelyből telített zsírsavak |
1,1 g |
Szénhidrát |
90 g |
amelyből cukrok |
0 g |
Fehérje |
0,1 g |
Só |
0 g |
Fenilalanin |
0,01 g |
Összetevők: burgonyakeményítő, ivóvíz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei). Minőség megőrzési idő (nap, hónap, év): a csomagolás tetején jelzett időpontig.
Tárolás: száraz, hűvös, szellős helyen.
Felhasználási útmutató: háromszoros mennyiségű, forrásban lévő sós vízben, állandó keverés mellett az újra forrástól kb.: 3-4 percig főzzük, szűrjük és hidegvízzel leöblítjük a tésztát, tálalásig, további felhasználásig lefedve tároljuk. Ekkor fog kellően átpuhulni. A tésztát közvetlenül a levesbe is belefőzhetjük.
Nettó tömeg: 500 g