Közérdekű adatok

Közérdekű adatok közzététele a 2011. évi CXII. törvény 33. paragrafus 1. bekezdése alapján.

Alapítói Okirat 

 

ÜVEGZSEB


BESZÁMOLÓK


2021

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2020. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.

 

2020

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2020. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.

 

2019

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.


2018

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2018. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.


2017

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2017. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.


2016

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2016. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.


2015

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2015. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.

2014

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2014. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.

2013

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2013. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét, alapítói határozatát és a független könyvvizsgálói jelentést.

2012

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2012. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét és a független könyvvizsgálói jelentést.

2011

Szíves tájékoztatásul, mellékelten közöljük a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2011. évi beszámoló jelentését, a mérlegbeszámoló kiegészítő mellékletét és a független könyvvizsgálói jelentést.

 

 

 

Közadatkereső