Hozzávalók:
- 300 g kelkáposzta
- 60 g sárgarépa
- 60 g gomba
- 40 g vöröshagyma
- 60 g FE-mini fehér rizstészta
- ízlés szerint: só, bors, vegeta- féle, kakukkfű, metélőhagyma.
Panírszósz:
- 2 teáskanál FE-mini tojáshelyettesítő
- 0,5 dl víz
- ízlés szerint fűszerek: só bors, stb.
- FE-mini kenyérpor
- FE-mini kenyérmorzsa
Elkészítés: A vöröshagymát megdinszteljük,a fűszereket és zöldségeket hozzáadjuk és félig megpároljuk.FE-mini fehér rizstésztát háromszoros mennyiségú sós lobogó vízben kifőzzük. A Kelkáposzta leveleket leforrázzuk,majd a zöldséges töltelékkel megtöltjük.Feltekerjük és kipanírozzuk.Forró olajba kisütjük.