Pudingok (Glutén- és tojásmentes)

Hozzávalók:

  • 2 púpozott evőkanál (40 g) FE-mini pudingpor (kakaós, eper ízű, málna ízű, mangó ízű, vanília ízű)
  • 0,5 l tej
  • 4 evőkanál cukor

 

Elkészítés:

A pudingport a cukorral összekeverjük, majd egy kevés hideg tejjel feloldjuk. A maradék tejet felmelegítjük, beleöntjük az előzőek szerint feloldott pudingport. Állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot vizezett formába öntjük, és hagyjuk kihűlni. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük.

 

Megjegyzés: A pudingokat változatosan díszíthetjük, idény gyümölcsökkel, tejszínhabbal és öntetekkel.

Kapcsolódó termékek
FE-mini Eper ízű pudingpor

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

Nettó tömeg: 500 g                 Tojás nélküli, burgonyakeményítővel készült száraztészta, gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás...
Ár: 1 020 Ft
Bővebben
FE-mini Kakaó ízű pudingpor

FE-mini Kakaó ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült, gluténmentes diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini Málna ízű pudingpor

FE-mini Málna ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben